Sebastian Klein er forfatter til over 50 bogtitler. Her på siden kan du se et udvalg af de mange bøger og bogserier, som Sebastian har forfattet.

Verdens 100 … og De 100 mest …

Tag med Sebastian verden rundt i jagten på helt særlige dyr, som kan kategoriseres som de vildeste, de farligste, de mærkeligste, de mest fantastiske fortidsdyr, de mest gådefulde, de klammeste og de mest truede.

216 sider. Forlaget Carlsen.

Sebastians store quiz om dyr

Sebastian har skrevet to quizbøger med hver 1000 spørgsmål om dyr. Bøger Sebastian selv gerne ville have haft, da han var dreng.

207 sider. Forlaget Carlsen.

Læs med Sebastian Klein

Serien af letlæsningsbøger behandler forskellige enkelte dyr eller dyregrupper. De kan læses fra cirka 2. klasse.

36-47 sider. Forlaget Carlsen.

Sebastians dyrebibliotek

Sebastians dyrebibliotek er højtlæsningsbøger for de 3-6 årige. Der er ind til videre syv bøger i serien.

37 sider. Forlaget Carlsen.

PIXI-bøger

PIXI-serien Bondegårdsdyr med Sebastian Klein indeholder seks titler: Heste, Køer, Bier, Høns, Grise og Får. De er fyldt med flotte fotos og fakta og alt fra dyrets udseende til føde, adfærd mv. For børn fra ca. 2 år.

24 sider. Forlaget Carlsen.

Fra min faders skygge

Bogen Fra min faders skygge er Sebastians åbenhjertige og rå fortælling om at vokse op i skyggen af sin berømte fars op- og nedture. En universel historie om en far og en søn.

Sebastian tager læseren med ind i et barndomshjem, som aldrig var helt som andre børns. Han var drengen, der legede under bordet, mens stribevis af store kulturpersonligheder holdt møder om udviklingen inden for dansk film, tv og teater.

Bogen handler om skaberkraft, berømmelse, succes og fest. Men også om dæmoner, fiasko og skandale. Det er historien om at vokse op som enebarn midt i et passioneret ægteskab mellem den sky Jesper Klein og den kulørte Lykke Nielsen. Og om at stå alene med først ansvaret for og siden med tabet af de to forældre. En ærlig og lige dele morsom og tragisk bog præget af kærligheden til et menneske, som har efterladt uslettelige spor.

302 sider. Politikens Forlag.

Naturen kalder

– 100 opskrifter på dyreoplevelser

Naturen kalder er 100 opskrifter på de sjoveste og mest fascinerende oplevelser med dyr i Danmark året rundt. Lær at tale med egern og fugle, synge med frøer og brøle som et rådyr. Byg en flagermuskasse, et gemmested til pindsvin og en dam til haven. Du kan også se fugletræk, gå på natsafari og snige dig helt tæt på dyrene.

216 sider. Forlaget Carlsen