Her på siden kan du læse mere om Sebastians dyrebibliotek.

Har du lagt mærke til, at giraffens tunge er blå? Det er den, fordi giraffen æder hele 35 kilo planter om dagen, og en blå tunge bliver ikke solskoldet. Glæd dig til at komme helt tæt på verdens højeste dyr sammen med Sebastian.

37 sider. Forlaget Carlsen.

Velkommen til verdens største kat, tigeren. Tigeren er et rovdyr. Med sine sorte striber kan den skjule sig, springe frem og jage sit bytte med hele 65 km/t. Og det sker tit om natten. Og når det sker, kan den æde hele 40 kilo kød på én gang. 

37 sider. Forlaget Carlsen.

Næsehornet er planteæder. Faktisk æder næsehornet både dag og nat og sover kun få timer om dagen, når solen skinner. Næsehornet kan veje det samme som 25 mænd og løbe 55 km/t., så spring for livet, hvis du en dag ser et løbende næsehorn nærme sig.

37 sider. Forlaget Carlsen.

Med en vægt på ti ton er elefanten verdens tungeste dyr på land. Og så har den en ret smart snabel, som den kan bruge til at snuse, trutte, slå, æde og drikke med. Og hver dag suger den hele 200 liter vand ind gennem snablen, som kan blive to meter lang.

37 sider. Forlaget Carlsen.

Isbjørnen er verdens største bjørn. Den er god til at svømme og kan gå op til 4.000 kilometer om året. Det er hele vejen til Spanien og tilbage igen. I det hele taget er isbjørnen et fascinerende dyr, som du kan blive meget klogere på i denne bog.

37 sider. Forlaget Carlsen.

Løven er et rovdyr og det mest berømte kattedyr i verden. Den kan brøle så højt, at det kan høres på fem kilometers afstand. Den er også ret doven, for den sover 22 timer i døgnet. Men først og fremmest er den et vildt og farligt rovdyr, som du kan komme helt tæt på her, uden at det er farligt.

37 sider. Forlaget Carlsen.

Pandaen er egentlig kødæder. Alligevel bruger den hele dagen på at æde 20 kilo bambus. Den lever helst alene, den elsker at sove og er nok den mest nuttede bjørn i hele verden. Du kan ikke ae den her, men du kan blive panda-ekspert, hvis du lytter godt efter.

37 sider. Forlaget Carlsen.