Home Arrangementer Børnerummet Baggrund Presse Kontakt&Booking

Højtlæsning Cirkusshow Safarishow Foredrag

Praktisk information for arrangører Medvirkende og Indhold

Indhold og Medvirkende - Sebastians Zoolomusik

Sebastians Zoolomusikshow er en blanding af musikalske højdespring, vittigheder, cirkusartistnumre, levende dyr og tåbelig adfærd fra Sebastian Klein. Der er verdensnumre, musik og artisteri på højt plan, men vi må være ærlige. Det kan godt gå galt for den lidt 'ivrige' Sebastian. Han vil så gerne vise publikum det bedste - men det er som bekendt ofte det sværeste...

 

 

 

 

 

 

 


Dræberkaniner og naturpatruljemus

Julius, verdens eneste nulevende naturpatruljemus, samt dræberkaninen Pedro, er de helt store stjerner efter Sebastian. Pedro er ud over at være krukket også en meget farlig kanin, men Sebastian har (næsten) alt under kontrol. Både Julius, Pedro og Sebastian leverer en imponerende akrobatisk indsats.


Børnene bliver nødt til at hjælpe Sebastian

Der er  brug for børnenes hjælp under showet. Det medfører ofte en del kamp om æren. Sebastian gør sig på billedet til venstre klar med sin frivillige ringholder, men er dog ikke nem at gøre tilfreds. Pedro er en noget krukket dræberkanin og den vil have de helt rigtige forhold før den vil springe.

Safarimusik og hoppende børn

Showet pakkes musikalsk ind i safaristemning af Niklas Schneidermann og Aleksander Thastum på guitar, fællessang og trommer. Sebastian og børnene danser med noget af vejen og Sebastian udfører blandt andet en magisk trommedans. Det larmer når 100 børn brøler som en tiger og hopper som en frø!

 

Mail for booking og information om priser og muligheder


BookinG
- KontakT
Telefon: 60 29 53 23


Mail til Sebastian med kommentarer eller spørgsmål