Hjertesager Mit Liv Udgivelser

Sebastians hjertesager
De 3 organisationer er:

Sebastian Klein er et engageret, seriøst menneske med interesser og prioriteter, der i særlig grad er relateret til forhold omkring natur og børn. I særdeleshed står tre organisationer hans hjerte nært. Disse organisationer afspejler 3 forskellige dele af Sebastian Kleins engagement og personlighed.

Foreningen Red Barnet, miljøforeningen Nepenthes og Dansk Ornitologisk Forening.
”Når man prøver at slukke en ildebrand, hælder man vand på det sted, hvor ilden brænder kraftigst. På samme måde synes jeg, man bør gøre en humanitær indsats der, hvor behovet er størst. Krig er en forfærdelig ting, som ingen mennesker bør opleve. Ikke desto mindre er krig og katastrofer hverdag for millioner af børn i den tredje verden. Det vil jeg gerne være med til at ændre…”
klik for at gå ind på Red Barnets hjemmeside Sebastian er ambassadør for Red Barnet. Han støtter den humanitære indsats mod krig og katastrofer i den tredje verden

klik for at gå ind på Red Barnets hjemmeside
den grønne ara - klik for at læse mere på Nepenthes´hjemmeside

Nepenthes

"Som følge af min interesse for fugle er jeg blevet involveret i Nepenthes´ arbejde. Således er jeg blevet protektor for den mellemamerikanske grønne ara, som er en stærkt truet papegøjeart, hvis levesteder ødelægges i et foruroligende omfang og tempo!


Nepenthes er en seriøs miljøorganisation, der arbejder for bæredygtigt brug af verdens skove - både danske og tropiske. Organisationen arbejder med konkrete projekter i lokalområderne.

 
Formålet med Nepenthes arbejde er at skabe bedre vilkår for både natur og mennesker, hvilket foregår i samarbejde med både de indfødte, lokalbefolkningen og miljøorganisationer. Et andet væsentligt mål er at påvirke den miljøpolitiske debat i Danmark og at kæmpe for, at lovgivningen vedrørende den danske natur bliver bedre. Det er vigtigt at påvirke debatten gennem argumentation.klik for at gå ind på  DOFs hjemmeside

Dansk Ornitologisk Forening

"Jeg er aktivt medlem af Dansk Ornitologisk Forening (DOF) og elsker at bruge min fritid på fugle. For dem som ikke ved det er DOF en forening for folk, der er interesseret i fugle og naturbeskyttelse, og tæller ca. 12.000 medlemmer."


Karakteristisk for DOF er, at det er en fagligt arbejdende organisation, der indsamler og udbygger viden om fugle og natur bygget på videnskabeligt grundlag. Målsætningen er at sikre en så rig fuglefauna som muligt og DOF ønsker at sikre befolkningen mulighed for at opleve en uforstyrret og naturlig fauna.